Family Room

Sketch Perspective

This conversion of a basement into a media room with bespoke storage unit involved researching and specifying audio visual equipment and sourcing a range of materials that would afford the best possible acoustics, whilst still being stylish and family friendly. The storage unit was designed to house the media equipment and hide family gadgets and […]

Read More

London Hotel

A design scheme for the public areas (entrance, reception, lift, bar and lounge) of a London hotel situated on the edge of the Nine Elms regeneration district.  This project involved extensive customer profiling, competitor and market analysis to identify emergent markets before designing a ‘truly memorable front of house scheme’ for a well-established boutique country-house […]

Read More

Warehouse Apartment

With a love of sailing and the great outdoors, the clients of this Victorian warehouse conversion wanted a clutter free, open-planned living space that would enable them to relax after a long week working in The City. They love to entertain, so the large picture windows are an ideal spot for friends to join them […]

Read More

Clubhouse

Invited by the club’s Commercial Manager to present ideas on the refurbishment of a rugby clubhouse, it became clear through the briefing processes that the clubhouse, which should be a major revenue stream for the club, was lacking the aesthetic appeal both as a   contemporary space for members to socialise on match days or […]

Read More